Konferenca Siapro daje priložnost za srečanje z različnimi strokovnjaki


23.05.2022

Konferenca Siapro je dvodnevno srečanje zaposlenih z netesnejšimi poslovnimi partnerji. Cilj konference je vzpostaviti okolje za strokovnjake, prodajnike in odločevalce z izmenjavo idej, dobrih praks in izkušenj ter predstavitev dosežkov podjetja Siapro. Letošnje konference se je udeležilo 24 poslovnih partnerjev in prodajnih agentov iz skupno 12 držav. Predstavili smo tudi dosežke na področju proizvodnje in prodaje hidroelektrarn.

Za rdečo nit Siapro konference 2022 smo izbrali slogan »Usmerjeni v zeleno prihodnost«.
V letošnjem letu smo realizirali nakup podjetja Strojrem iz Hrvaške in s tem potrojili število zaposlenih. Prodajni program Siapro tako po novem zajema poleg hidroelektrarn do 10 MW, peskalnih strojev in livarske opreme še transporterje ter razno opremo za avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo proizvodnje.

Dobro vzdušje navadno popestrimo z obiskom lokalnih znamenitosti, nad katerimi so tuji gostje vedno navdušeni. Tokrat smo obiskali Bled z Blejskim gradom, enega izmed biserov Slovenije.

Letošnje srečanje na Siapro konferenci 2022 je bilo zagotovo dobra podlaga za prihodnje odločitve pri prodaji naše opreme na svetovne trge. Konferenca namreč nudi odlično priložnost za razpravljanje o aktualnih trendih in inovativnih tehnologijah prihodnosti.

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: +386 5 3841 632
E: hydro@siapro.si

Kontaktirajte nas >


Spremljajte naše objave

      

 
mHE v Afriki
mHE Cerknica
mHE Žaga
mHE Jerala
mHE Hobovščica zajetje
mHE v Srbiji
mHE Hobovščica
mHE Kavčič
mHE Kogoj
mHE v Afriki
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se