Podjetje Siapro d.o.o. je certificirano s standardom ISO EN 3834-2:2021 za varjenje za področje uporabe: Proizvodnja jeklenih konstrukcij, cevovodov in tlačnih posod


15.08.2023

Standard je preskus zahtev glede kakovosti za talilno varjenje kovinskih materialov – 2. del: Standardne zahteve glede kakovosti.
Sistem vodenja kakovosti ISO EN 3834-2:2021 v varilstvu je dokaz kakovosti za kovinske izdelke Siapro, saj se podjetje Siapro pri izdelavi izdelkov v proizvodnji srečuje z varjenjem. Standard ISO EN 3834-2:2021 tako zagotavlja, da izdelki Siapro izpolnjujejo potrebna merila kakovosti in varnosti v proizvodnem procesu z metalnimi konstrukcijami, kar posledično pomeni izboljšano kakovost kovinskih polizdelkov in končnih izdelkov oziroma strojev in opreme podjetja Siapro. Standard tako zagotavlja tudi večje zadovoljstvo strank in dober ugled na trgu.
Nadaljnje standard dokazuje strankam in poslovnim partnerjem nenehno preverjanje zahtev glede kakovosti s strani certificiranega izvajalca. Standard služi tudi kot dodatno orodje in dokaz pri aplikacijah standardov ISO 9001.
pdfSIAPRO_Certficate_ISO_EN_3834_2 (.pdf 62KB)
 
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: +386 5 3841 632
E: hydro@siapro.si

Kontaktirajte nas >


Spremljajte naše objave

      

 
mHE Kavčič
mHE Hobovščica
mHE v Srbiji
mHE v Afriki
mHE Žaga
mHE Jerala
mHE Hobovščica zajetje
mHE Cerknica
mHE Kogoj
mHE Kavčič
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se