Aktualno

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 38 > >>
 
 
29.11.2021

Če 3D ali 2D modelu z računalniškim programom dodamo senčenje, barvo, laminacijo, dobimo foto realistično podobo izdelka iziroma render izdelka, v našem primeru vizualizacijo hidroelektrarne. Del našega inženirskega procesa je torej tudi modeliranje hidroelektrarne za naše stranke.

Konec procesa oziroma projekta je vedno isti: nekje na svetu obratuje prava Siapro hidroelektrarna moči do 10 MV. Pišite nam, če imate kakšno idejo za sodelovanje z nami.

 
 
 
16.11.2021

Naš You tube kanal »Siapro hydro turbines« je lahko v pomoč pri pregledu izdelave Siapro hidroelektrarn. Trudimo se, da ne samo promoviramo naše blagovne znamke, ampak potencialnim strankam omogočimo vpogled v delovanje hidroenergetske opreme, ki delujejo v resničnem okolju. Naši videoposnetki niso popolni, ampak realistično umeščeni v različne procese proizvodnje električne energije.
Vsako leto imamo tudi vedno večje število referenc. Naše število naročnikov na You tube kanal se nenehno povečuje, kar nas veseli.

Če želite preveriti, kaj bomo objavljali v prihodnje, vas vljudno vabimo, da se tudi vi naročite na naš You tube kanal. Vtipkajte v You tube » Siapro hydro turbines« in nas boste zagotovo našli, nato se naročite na kanal preko gumba Subscribe.

 
 
 
9.08.2021

Naziv operacije: Ponovni zagon proizvodnje podjetja Siapro d.o.o. s povečanjem zmogljivosti proizvodnje

Podjetje želi doseči naslednje cilje projekta: ponovni zagon proizvodnje in poslovanja, povečanje konkurenčnosti, ohranjanje števila zaposlenih za 90 %, kot tudi možnost dodatnega zaposlovanja, obvladati škodo nastalo zaradi epidemije Covid-19, ponuditi trgu nov izdelek, novo storitev iz z njo ponovno zagnati poslovanje/proizvodnjo, uspešno vključitev v tržne procese in ponovno komercializacijo proizvodov, procesov in storitev po krizi epidemije.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada  za regionalni razvoj, povezava na stran www.eu-skladi.si.

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 38 > >>
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: +386 5 3841 632
F: +386 5 3841 630
E: hydro@siapro.si

Kontaktirajte nas >


Spremljajte naše objave

    

 
mHE Žaga
mHE Hobovščica zajetje
mHE Cerknica
mHE Hobovščica
mHE Jerala
mHE v Afriki
mHE v Srbiji
mHE Kavčič
mHE Kogoj
mHE Žaga
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se