Dobava strojne in elektro opreme za hidroelektrarno


Dobavljamo vso hidromehansko in elektro opremo.

 

Zapornice

Dobavljamo zapornice različnih velikosti in za različne namene (glavne zapornice, čistilne zapornice ipd.). Sistem dvigovanja in spuščanja zapornic je lahko v različnih izvedbah: ročen, s pomočjo elektro motorjev ali s pomočjo hidravličnega cilindra.

Rešetke

Dobavljamo grobe in fine rešetke, v različnih izvedbah. Grobe rešetke se vgrajujejo na začetku vtočnega objekta in so namenjene odstranjevanju grobih nečistoč (kamenje, les ipd.). Fine rešetke se vgrajujejo pred vtokom v cevovod ali na koncu dovodnega kanala pred vtokom vode v turbinski jašek. Namenjene so odstranjevanju finih nečistoč (listje, trava, manjši kosi vejevja) .


Čistilni stroji

Dobavljamo čistilne stroje za čiščenje finih rešetk. Avtomatski čistilni stroj je predpogoj za optimiziranje delovanja mHE in za avtomatsko regulacijo in nadzor delovanja mHE. Čistilni stroj je v največ primerih gnan z elektromotorjem, lahko pa tudi s pomočjo hidravlike.

VIDEO Čistilni stroj

Cevovodi

Pri izgradnji cevovodov mHE se največkrat uporabljajo jeklene cevi. Danes pa so na trgu že tudi visokotlačne cevi iz plastičnih materialov, ki zadovoljujejo parametrom, ki jih zahtevajo cevovodi mHE. Posredujemo pri dobavi cevi novih in rabljenih jeklenih cevi pa tudi plastičnih cevi za cevovode mHE.

Sistemi za elektro krmiljenje

Dobavljamo elektro krmilne omare za krmiljenje elektrarne ter ostale elemente za avtomatsko regulacijo in nadzor delovanja mHE.

pdf02_Vprašalnik za ponudbo Male hidroelektrarne (.pdf 88KB)

Pridržujemo si vse pravice na tem spletnem mestu v vsebini in fotografijah, ki jih vsebuje. Brez predhodnega pisnega soglasja družbe Siapro je prepovedana kakršna koli uporaba vsebine v celoti ali delno. Vse fotografije ©Siapro.

REFERENCE

Želim več informacij

SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: +386 5 3841 632
E: hydro@siapro.si

Kontaktirajte nas >


Spremljajte naše objave

      

Zaupajo nam
mHE v Srbiji
mHE Žaga
mHE Kavčič
mHE Hobovščica zajetje
mHE Cerknica
mHE Jerala
mHE Kogoj
mHE v Afriki
mHE Hobovščica
mHE v Srbiji
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se