Varstvo osebnih podatkov in splošni pogoji uporabe - Izjava o varovanju zasebnosti


A)    Katere osebne podatke zbiramo in zakaj


Obisk spletne strani


Kaj: Ob vsakem obisku spletne strani www.siapro.eu ali www.hydro-electricity.eu se na spletnem strežniku avtomatsko shranjujejo dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezni računalnik ali drugo napravo na spletu).

Zakaj: Svetovni splet deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in podobno. Teh podatkov posebej ne obdelujemo in jih ne povezujemo z drugimi podatki.

Stiki preko spletne strani  www.siapro.eu ali www.hydro-electricity.eu


Kaj: Na spletni strani je mogoče preko gumba Želim več informacij poslati mnenja, pripombe in vprašanja direktno na elektronski naslov podjetja. Ob prejetem vašem kontaktu zbiramo ime, priimek in elektronski naslov pošiljatelja, ki je na naše podjete naslovil povpraševanje ali drugo vprašanje.

Zakaj: Naslov elektronske pošte, ime in priimek potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Nadaljnje podatke uporabljamo za namene dodatnega kontaktiranja glede na vaše vprašanje in za namen pošiljanja elektronskih novic podjetja na vaš elektronski naslov.

Koliko časa: Podatki se shranjujejo odvisno od vsebine in trajanja stika z vami oziroma dokler se od elektronskega obveščanja ne odjavite. To lahko storite preko povezave v vsakem prejetem elektronskem sporočilu ali tako, da nam pišete preko spletne strani.

Prijava za Download PDF katalogov izdelkov Siapro d.o.o.


Kaj: Pri prijavi za Download PDF  katalogov potrebujemo vaše ime in priimek, naslov elektronske pošte (e-naslov) in državo, ki jih vpišete v spletni obrazec.

Zakaj: Ta podatek obdelujemo izključno za prejemanje novic na elektronski naslov: za pošiljanje prodajnih nasvetov, prodajh novosti podjetja, prodajnih referenc podjetja, prodaji in vodenju prodaje B2B, s katerimi vam pomagamo izboljšati uspešnost prodaje, ali občanso o izobraževanjih in novostih v zvezi s poslovanjem s podjetjem Siapro d.o.o. , oziroma po potrebi in vašem izkazanem interesu za kontaktiranje v primeru dodatno potrebnih vprašanj v zvezi z našo ponudbo.

Koliko časa: Podatki se shranjujejo, dokler se od obveščanja ne odjavite. To lahko storite preko povezave v vsakem prejetem elektronskem sporočilu ali tako, da nam pišete preko spletne strani.

Kako: Pri izpolnjevanju obrazca za prijavo morate v okencu označiti, da se želite prijaviti na brezplačno prejemanje elektronskih novic podjetja, ki jih boste prejeli nekajkrat letno s strani podjetja. Po tem boste na svoj elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo kot potrditev, da ste prijavo zares vnesli sami in geslo za vaš dostop do katalogov.

B)    V katerem primeru vas bomo kontaktirali


a)    če se naročite na prejemanje elektronskih novic podjetja
b)    če nam pošljete mnenje, pripombe, vprašanje ali povpraševanje
c)    če opravite nakup naših izdelkov ali storitev.

C)    Varstvo osebnih podatkov


Podjetje SIAPRO d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.siapro.eu ali www.hydro-electricity.eu ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam pod nobenim pogojem.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Vaš elektronski naslov, ki ga posredujete ob prenosu kataloga, izpolnitvi kontaktnega obrazca, izpolnitvi vprašalnika za ponudbo
ali v ostalih primerih, ko vpiše te svoj email na spletni strani www.siapro.eu ali hydro-electricity.eu nam bo služil le za obveščanje o novicah, povezanih s Siapro d.o.o.
Ob tem  tudi soglašate, da lahko ponudnik glede poslanih e-poštnih obvestil beleži podatke o tem, kateri uporabnik je prebral določeno e-poštno sporočilo ter katere spletne povezave v sporočilu je odprl (kliknil). Uporabnik soglaša, da lahko ponudnik tako pridobljene podatke uporablja za prilagoditev ponudbe in/ali vsebine bodočih e-poštnih obvestil, ki jih pošlje določenemu uporabniku.

D)    Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.siapro.eu in www.hydro-electricity.eu so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje SIAPRO d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje SIAPRO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

E)    Avtorske pravice


© Copyright 2012 SIAPRO d.o.o.
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.siapro.eu in www.hydro-electriciry.eu so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja SIAPRO d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.
SIAPRO d.o.o.
Postaja 9
5216 MOST NA SOČI
Slovenia, EU

T: +386 5 3841 632
E: hydro@siapro.si

Kontaktirajte nas >


Spremljajte naše objave

      

 
 
mHE Hobovščica
mHE Kogoj
mHE Kavčič
mHE Hobovščica zajetje
mHE v Afriki
mHE Jerala
mHE Cerknica
mHE v Srbiji
mHE Žaga
mHE Hobovščica
Zaupajo nam
Uporabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se